+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Belgyógyászat

Ha Ön bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy tüneteivel mely terület szakorvosát érdemes felkeresnie, akkor javasoljuk az általános belgyógyászati kivizsgálás elvégeztetését. Belgyógyászaink alapos kórtörténeti kikérdezés és fizikális vizsgálat után döntenek a szükséges laborvizsgálatok indikálásáról, illetve belgyógyászati szakágak bevonásáról.

Belgyógyászat a gyakorlatban

Orvosaink a belgyógyászati szakterületek széles skáláját képviselik (gasztroenterológia, kardiológia, endokrinológia, reumatológia) és a legfrissebb szakmai eredményeket felhasználva kezelik pácienseinket. Az egyes szakmák szakértői egymással összehangoltan végzik munkájukat. Szakorvosaink munkáját széleskörű radiológiai- és laboratóriumi diagnosztikai háttér, valamint dietetikus tanácsadás segíti.

Belgyógyászaink háziorvosi szolgálatot is ellátnak. Ha pácienseink nálunk adják le egészségügyi kártyájukat (TAJ kártya), rendelőintézetünkön belül gondoskodunk az esetleges betegállományba vételről, a jogosítvány megújításhoz szükséges vizsgálatokról, illetve ellátjuk az egyéb háziorvosi teendőket.

 

Kérjen időpontot online!