+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Aneszteziológia

Az aneszteziológia célja a fájdalmas vizsgálatokat, beavatkozásokat, műtéteket fájdalmatlanná, de legalább is könnyebben elviselhetővé tenni. Ennek elérésére többféle megoldást alkalmazhatunk: műtéti altatást (narkózis), bódítást (szedálás), valamint különféle helyi, vagy vezetéses érzéstelenítési technikákat.

Intézményünk alapelve, hogy pácienseink számára a vizsgálatok és a kezelések a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjanak, ezért minden esetben, amikor Ön ezt kéri, biztosítjuk aneszteziológus segítségét a beavatkozáshoz.

Hogy felmérhessük a kockázat mértékét és meghatározhassuk az érzéstelenítés módját, a beavatkozás előtt a páciens altatóorvosi konzultáción vesz részt.

Aneszteziológia a gyakorlatban

A műtéti beavatkozásra a páciens az altatóorvosi javaslatok alapján készülhet fel. Közvetlenül a műtét előtt az aneszteziológus - érzéstelenítés típusának megfelelően - további előkészületeket tesz, ilyen például a nyugtató tabletta, infúzió adása.

Altatóorvosunk a műtőbe szállítás, a műtőben történő események és a műtőből a kórterembe történő visszaszállítás során aktív kapcsolatot tart a pácienssel, hogy biztosítsa a maximális komfortérzetet. A műtét után az aneszteziológus figyelemmel követi a páciens állapotát, hogy az mihamarabb megfeleljen a biztonságos hazabocsátás feltételeinek.

 

Kérjen időpontot online!