+36 1 377 6737 Időpont foglalás

“Magas szintű szakmai háttér, prémium környezet várja a mozgásszervi problémákból gyógyulni vágyókat. Széleskörű diagnosztikai lehetőségek, kitűnő aneszteziológiai és műtői háttér, komplex rehabilitációs lehetőségek révén konzultánsaink az ortopédia egész területén biztosítanak konzultációt és műtéti ellátást. Az endoprotetika, artroszkópia, kéz- és sportsebészet specialistái a legmodernebb, minimál invazív technikákkal gyorsítják a gyógyulást, amit gyógytornász és sportrehabilitációs munkatársaink egészítenek ki.”

Prof. Dr. Hangody László köszöntője
Prof. Dr. Hangody László az ortopédiai műtétek specialistája

Szakrendelés, diagnosztika

Ortopédiai diagnosztika

A sikeres műtét elengedhetetlen része a megfelelő diagnózis felállítása. A magas minőséget képviselő eszközparkon túl, ehhez, az ország legjobb szaktekintélyeire van szükség. Ortopédiai Centrumunk létrehozásakor is ez vezérelt minket, így tudjuk biztosítani a tőlünk megszokott, magas színvonalú egészségügyi ellátást.

Tovább

Ortopédiai műtétek

Ortopéd műtétek

A mozgásszervi betegségekben szenvedő páciensek életminőségét nagyban meghatározza, hogy mikor kerül sor a gyógyulásukhoz szükséges műtéti beavatkozásra. Intézményünkben műtéteinket várólista nélkül végezzük így akár egy csípő-, térd-, vagy vállprotézis műtétre is egy-két héten belül tudunk időpontot biztosítani.

Tovább

Rehabilitáció

Rehabilitáció

A sikeres műtéttel még nem ért véget a munkánk, kiváló gyógytornászaink segítik pácienseinket a mielőbbi felépülésben. Ebben az időszakban a lelki támogatást legalább olyan fontosnak tartjuk, mint a szakmai követelményeknek maximálisan eleget tevő rehabilitációs programot.

Tovább