+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Névtelen

Spirit Outdoorpool 1 Cmyk  Spirit Hotel Uj Spirit Room

Spirit Hotel Thermal Spa*****superior

A sárvári Spirit Hotel Magyarország egyik legimpozánsabb ötcsillagos szállodája, mely 2008 tavaszán nyílt meg. A szálloda 271 szobával várja kedves vendégeit, ezek között egyedi kialakítású egy és kétágyas szobákat és exkluzív lakosztályokat is ajánlunk.
A szálloda fürdőrészlege 22 medencével rendelkezik, mindez több mint 10.000 m2 területen helyezkedik el, mely páratlan élményt nyújt egyedülálló szaunavilágával és pihenőtereivel.
A Spirit Hotel gyógyászati szolgáltatásai a szálloda saját kútjából feltörő, világhírű sárvári gyógyvízre épülnek. A 250 millió éves forrásból, 1056 méter mélyről, 46 Celsius fokon feltörő víz kiváló alapot szolgáltat a gyógykezelésekhez.
A szálloda valamennyi gyógymedencéje kémiai anyagoktól mentes és naponta újra feltöltik friss Spirit gyógyvízzel.
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket szállodánkba, hogy megismerhessék a Spirit Hotel kiváló szolgáltatásait, különös tekintettel ajánljuk az egy- vagy többhetes kúrás csomagjainkat, melyek nem csak a gyógyulást vagy a prevenciót segítik elő, hanem újult energiával töltik fel a testet és a lelket.

A Dr. Rose Partner Programban résztvevőknek egy kedvezményes speciális ajánlatot készítettünk, amely alkalmat ad az ötcsillagos harmónia és az egészség felé vezető út megtapasztalására!

Dr. Rose speciális ajánlat hétköznapokra 43200,- Ft / fő / éj (min. 3 éjszaka foglalása esetén) kétágyas Premium szobában
Dr. Rose speciális ajánlat hétvégékre 47800,- Ft / fő / éj (min. 3 éjszaka foglalása esetén) kétágyas Premium szobában.

Kép 005

www.spirithotel.hu