+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Nobu


A Nobu Budapest az első közép-európai tagja a világhírű Nobu étterembirodalomnak, mely a város szívében, a Kempinski Hotel Corvinus Bécsi utca felőli oldalán kapott helyet.

A japán gasztronómia rajongói megízlelhetik Nobuyuk iMatsuhisa mesterszakács világhírű specialitásait, aki konyhájában a japán hagyományokat ötvözi Dél-Amerika ízvilágával.

Érdemes az éttermet felkeresni, ha szeretné megkóstolni Nobu különleges és világszerte ismert fogásait, az alaszkai fekete tőkehalat misoval vagy a yellow tailsashimit jalapenoval.

A 80 fő befogadására alkalmas étteremhez egy sushi bár és egy maximum 20 fős különterem tartozik. Az 50 fős NobuLounge Bar egyedülálló „Nobu koktélokkal” várja a vendégeket!

A Nobu Budapest étterem és a Dr. Rose Magánkórház közös együttműködése révén kedvezményesen lehet részese a Nobu híres világának.


A Dr. Rose Partner Programban regisztrált vendégeinknek az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:

A Nobu Budapest étteremben történő fogyasztás esetén a szervizdíj nélküli bruttó összegből 5% kedvezményt biztosítunk a Dr. Rose Partner Program kártyával rendelkező vendégeknek. A kártyát a vendégnek minden esetben fel kell mutatnia a kedvezmény igénybevételéhez. Utólagos bemutatásra nincs lehetőség.


Elérhetőség:
1051 Budapest, Erzsébet tér 7-8.
www.noburestaurants.com