+36 1 377 6737 Időpont foglalás


Logo

4 2 1

A Moni's ékszermárka letisztult, elegáns és harmonikus stílust teremtett meg a hazai ékszerpiacon. Az egyedi és innovatív design mellett aprólékos odafigyeléssel ügyelnek a részletekre és a kiváló minőségre. Ezek adják ugyanis a márka esszenciáját, stílus és az elegancia jelképét.


A limitált darabszámban készült kollekciókkal olyan vásárlókat céloz meg a márka, akik a lendületes, kreatív stílus mellett az élénk, merész, de egyben elegáns modelleket keresik. A Moni's Excellence ékszercsalád modelljeit a precíz megmunkálás mellett, tökéletesen csiszolt valódi kövekkel díszítettek. A valódi kövek az érték és a minőség szimbólumai évezredek óta. Természetesek, egyediek és személyre szólók.
A vásárlói igényeknek, a gyorsan változó trendeknek és a hazai piac adottságainak ismeretében, a Moni's ékszerkollekciói egy csapásra ismertté és elismertté váltak Magyarországon.


A Dr. Rose Partner Program keretein belül a Moni’s ékszer 10%-os kedvezményt nyújt a márka budapesti bemutatótermében, valamint a balatonfüredi referenciaüzletében. 


Amennyiben a monis@monis.hu email címre elküldi elérhetőségét, úgy ajándékba küldünk Önnek egy 20%-os kedvezményre jogosító Moni’s törzsvásárlòi kártyát.

3


Elérhetőségek:
Referenciaüzlet: 8230 Balatonfüred, Szent István tér 3. Telefonszám: +36 70 674 6664
Bemutatóterem: 1089 Budapest, Gaál Mózes utca 5-7. III. em. 322-323. Telefonszám: +36 70 381 8227