+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Pappas Logo

DdIsc

A Pappas Csoport közel 60 éve van jelen az autópiacon. A Pappas Csoport ma Közép-Európa egyik legnagyobb és legújítóbb szellemű járműkereskedelmi vállalata. A vállalat profiljába tartozó autók - a közel 40 ausztriai, 6 magyarországi és egy bajorországi telephelyen – lefedik az egész autópalettát a legkisebb smart személyautótól a legnagyobb Actros nagyteherautóig. 

Minden magyarországi Pappas Auto telephelyen vásárolt Új Mercedes-Benz személyautóhoz a Dr. Rose Partner Programban résztvevő ügyfeleink Integrált Szerviz Csomagot, Ajándék Kuponkollekciót és különleges Vezetéstechnikai Tréninget kapnak. Hiszen cégünk számára Ön és utasai biztonsága mindennél fontosabb, ezért szeretnénk felkészíteni a balesetmentes közlekedésre. 


A programot Európa egyik legmodernebb vezetéstechnikai centruma, a Zsámbéki Driving Camp szervezi és bonyolítja le.
Az integrált vezetéstechnikai tréningen az alábbi feladatok során fejlesztheti vezetői tudását:
• Váratlanul felbukkanó akadály, csúszós felületen
• Országúti autózás
• Hirtelen megcsúszás síkos lejtőn egy hajtűkanyarral kombinálva
• Kanyar szlalom váltakozó tapadású felületen, körpálya modulon
• Vészfékezés oldalanként eltérő tapadású felületen

Az Integrált Szerviz Csomag tartalma
• 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás időtartamon és futásteljesítményen belül valamennyi – a gyártó által előírt – karbantartási munka díjtalan elvégzése bármelyik magyarországi Mercedes-Benz személygépkocsi felhatalmazott szervizpartner műhelyében.
• A gyártó által biztosított 24 hónapos Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia lejáratát követően további 24 hónap, de legfejtebb összesen 120 000 ezer km növelt járműjavítási garancia.

Ajándék Kuponkolleció
Új személyautó vásárlásakor Kuponkollekcióval kedveskedünk jelenlegi és leendő Ügyfeleinknek, amely 250 000 Ft értékű kedvezménycsomagot tartalmaz. A füzet 16 különleges kedvezményre jogosító kupont tartalmaz, mellyel Ön számtalan előnyre tehet szert, ráadásul készpénzt spórolhat: az ingyenes autómosástól a kedvezményes tartozékvásárlást biztosító utalványig számos kedvező ajánlatot kínálunk, amelyekkel a következő négy évben élhet.

Hh

Pappas Auto Magyarország Kft. telephelyei:
Budapesten XI. kerület Hunyadi János út 6. és XIII. kerület Kárpát utca 21., valamint
Székesfehérváron, Pécsett, Szegeden és Debrecenben várjuk kedves érdeklődőinket
További részletekért keresse fel a weboldalunkat: www.pappas.hu