+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Névtelen

E 4 3

A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszálloda 114 szobájával az erdő közepén fekszik csodálatos kilátással a Kékestetőre. A Budapesttől közel 90 km-re található hegyvidéki életmódszálloda egyedi élményt és lehetőséget nyújt a vendégeknek. A természet közelsége, a panoráma, a könnyed luxus, az egészséges életmód és hegyvidéki hangulat mindenhol megnyilvánul. Hazánkban egyedülállóan összehangolt spa és gasztronómiai koncepció, számtalan kül- és beltéri program és pihentető kényelem áll a tökéletes egyensúly elérésének szolgálatában. A testi megújulásban segítenek a változatos arc-és testkezelések, amelyek mindegyikénél kizárólag tiszta natúr és bio-kozmetikumok kerülnek alkalmazásra. A gasztronómiai koncepcióban megtalálhatóak a hagyományos, helyi alapanyagokból készült ételek, a legújabb táplálkozási trendek szerint elkészítve. A szálloda ideális helyszíne minden típusú rendezvénynek, a néhány fős megbeszéléstől egészen a 150 fős gálavacsoráig. Minden rendezvényterem természetes fényű, légkondicionált, modern technikai eszközökkel felszerelt.

A Dr. Rose Partner Program keretein belül a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior csomagfoglalás esetén 10% kedvezményt biztosít a partner kártyát felmutató vendégeik számára.

A 10% kedvezmény csak a publikus csomagárakra vonatkozik, egyéb kedvezménnyel nem vonható össze és az általános foglalási feltételek érvényesek.
2

www.hotelmatra.hu