+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Örömmel üdvözöljük a Dr. Rose Partner Programjában és bízunk benne, hogy örömét leli majd a Program által kínált lehetőségekben.

Amennyiben szeretne egy névre szóló Partner Program kártyát, töltse ki az alábbi igénylő lapot.

A kártyát postai úton juttatjuk el Önnek.

Személyes adatok

Elérhetőség

Ezúton kérem felvételemet a Dr. Rose Partner Programba, egyúttal hozzájárulok, hogy Dr. Rose a Programban részt vevő cégek számára kizárólag adategyeztetési célból a fentiekben megadott adataimat megadja.

A Dr. Rose Partner Program leírása


A Dr. Rose Partner Program a Dr. Rose ügyfélkapcsolati programja, melynek keretein belül azon Dr. Rose ügyfelek/páciensek, akik rendelkeznek Dr. Rose Partner Program kártyával meghatározott kedvezményekben, speciális előnyökben részesülnek a Dr. Rose szerződött partnereinél. A kedvezmények igénybevételére kizárólag a Dr. Rose Partner Program kártya birtokosa jogosult a Kártya szerződött partnernél történő bemutatásával. A Dr. Rose Partner Program Kártya a Dr. Rose ügyfelei/páciensei részére díjmentes. A kártya a rajta feltüntetett lejáratig érvényes. A Kártya lejárati határideje előtt a Dr. Rose automatikusan megküldi a következő évre érvényes kártyát a kártyabirtokos számára a fentiekben megjelölt postázási címre, a Partner Program fennállása alatt. A Partner Programban részt vevő cégek által nyújtott kedvezmények igénybevételét minden Kártya birtokos saját felelősségére veheti igénybe, Dr. Rose a Partner Programban részt vevő cégek teljesítéséért felelősséget nem vállal. A Programban csak 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt. A Dr. Rose fenntartja a jogot a Dr. Rose Partner Program megszüntetésére. Ebben az esetben Dr. Rose a Program megszűnéséről postai úton, vagy e-mail-ben küld értesítést a kártya birtokos részére. A Dr. Rose Partner Programban foglalt kedvezményekről a www.drrose.hu honlapon, a Partner Program menüpont alatt olvasható tájékoztatás. A Programmal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit – többek közt Partner Program Kártyájának nyilvántartásból való törlését is – a partnerprogram@drrose.hu címen jelezheti.