+36 1 377 6737 Időpont foglalás

West End Hilton


A kortárs építészet stílusjegyeit hordozó szálloda a pesti belvárosban épült közvetlen átjárással a WestEnd City bevásárlóközpontba. Pár perces sétával könnyedén elérhető a budapesti Champs-Élysées, az Andrássy út, valamint több híres nevezetesség, mint a Parlament, a Hősök tere és a Szent István Bazilika.

Szobáink mindegyike légkondicionált és hangszigetelt, luxus minőségű Hilton Serenity ágyakkal, nagy méretű síkképernyős TV -kel, külön zuhanykabinnal és fürdőkáddal felszerelt, biztosítva vendégeink számára a luxus érzetét.

Vendégeink által ingyenesen igénybe vehető a szálloda legfelső emeletén található, felújított fitness termünk. Legkorszerűbb LifeFitnessElevationkardio és erősítő gépeinkkel könnyedén formában maradhat utazása során. Pihenésképpen ajánljuk az új szaunánkat, vagy nyáron a napozóteraszt.

A hotel lobby mellett található modern Zita Café &Terrace finom szendvicsekkel, illatos kávéval várja a vendégeket. A kávézó mely nyaranta terasszal bővül, télen pedig a praktikusan kialakított modern galérián is helyet foglalhatnak vendégeink egy kötetlen beszélgetéshez, üzleti ebédhez.

Hétköznapokon szeretettel várjuk napi üzleti ebédajánlatunkkal
exclusive környezetben 12:00-15:00 óráig.

Szállodánk 10% kedvezményt biztosít az interneten elérhető legjobb áraiból (BAR), valamint 10% kedvezményt a Zita Café-ban történő fogyasztásból, a Dr.Rose Partner Programban résztvevőknek.