+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Bridge Spa Logo

Olivia 8 Edito Olivia 9 Edito Olivia 12 Edito

2009 júniusában nyitottuk meg szalonunkat a Széchenyi tér másik oldalán található, Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában. A Budapest belvárosában található ötcsillagos hotel kitűnő elhelyezkedése, építészeti különlegessége és kellemes légköre révén tökéletes otthont biztosít a BridgeSPA-nak.


Az általunk választott Sothys kozmetikai család a francia kozmetika gazdag hagyományát és a legújabb biotechnológiai fejlesztéseket ötvözve egyénre szabott kezeléseket fejlesztett ki.
A klasszikus kozmetikai kezeléseken túl exkluzív masszázsokkal és különleges rituális testkezelésekkel is kényeztetjük vendégeinket. Fiatal, lelkes masszőreink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a BridgeSPA-ban töltött időt a tökéletes harmónia, a pihenés és a legteljesebb spa-élmény jellemezze.


Szeretnénk megköszönni visszatérő vendégeink és a Dr. Rose Partner Program résztvevőinek bizalmát azzal, hogy Hűségprogramunk tagjaként, már az első alkalomtól és azt követően folyamatosan élhetnek az általunk felajánlott 40-50%-os kedvezményes árakkal. 


Ezeket az árakat honlapunkon * jelöléssel találják meg. Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy 2014. januárjától a kedvezményes árú kezelések kizárólag hétköznapokon, teljes nyitvatartási időben vehetők igénybe. Hétvégenként és ünnepnapokon nem áll módunkban azokat elfogadni.

 Olivia 10 Edito

Várjuk szeretettel a szomszédban, a BridgeSPA-ban!
Elérhetőségeink:
BridgeSPA, Sofitel Budapest Chain Bridge, 1051 Budapest, Széchenyi tér 2. I. emelet
Telefonszámunk: +36 1 266 1234/792. mellék
www.bridgespa.hu
info@bridgespa.hu