+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Újabb mérföldkő a Dr. Rose életében!

Örömmel tudatjuk kedves pácienseinkkel, hogy Prof. Dr. Hangody László személyében egy rendkívüli szaktekintély vette át a Magánkórház szakmai igazgatói pozícióját. Május 1-vel a nemzetközileg elismert ortopéd sebészprofesszor lett intézményünk új orvos-igazgatója.

Magánkórházunk életében másik nagy idei újdonság, amely jelentős változást hoz majd pácienseink számára, hogy jelentős beruházással tovább bővül a legmagasabb szintű műtéti és utógondozási ellátást nyújtó fekvőbeteg részlegünk. 

Ezt követően pedig megnyílik majd Budán az új plasztikai sebészeti központunk is.
A beruházás 700 millió Ft értékben valósul meg, az MKB Bank Növekedési Hitelprogramjában nyújtott 500 millió Ft fejlesztési hitel felhasználásával.

A fejlesztés harmadik lépésében, tervezetten egy év múlva, Budán is megnyílik egy komplex ellátást és diagnosztikai hátteret biztosító új járóbeteg intézményünk, mely 1,8 milliárd Ft-ból fog megvalósulni.

A Dr. Rose Magánkórház 2007-ben nyitotta meg járóbeteg-ellátását Budapesten, és azóta folyamatos bővüléssel a főváros és az ország egyik legátfogóbb prémium szolgáltatást nyújtó orvosi centrumává, magánkórházává nőtt. Jelenleg közel harminc szakterületen dolgoznak az orvosaink, pácienseink pedig nem csak itthonról, de a világ 90 országából érkeznek a magasabb szintű ellátásért.

Hangody professzor sok évtizedes orvosi praxisa mellett nagy hangsúlyt fektet kutató tevékenységére is. Fő területei a porcfelszín-képzés, a porcsejt-átültetés, biológiailag lebomló anyagok alkalmazása a porc- és csontpótlásban, valamint csípő- és térdprotézis beültetések.

0160601 Gbf4547  0160601 Gbf4474  0160601 Gbf4602