+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Hogyan támogatja a Dr. Rose az Ön cégének sikeres működését?

Az elmúlt két évtizedben az európai országok túlnyomó részében, így hazánkban is olyan gazdasági változások sorozata zajlott le, amelyek alapvetően változtatták meg a munka világát.

E változásokat szem előtt tartva, a munkáltatók és a munkavállalók igényeihez igazodva, dolgozta ki a Dr. Rose Vállalati Egészségközpont szolgáltatásait, kiemelt figyelmet fordítva a prevencióra, a mentálhigiénés és stressz betegségek kialakulásának megelőzésére, valamint a már kialakult betegségek kezelésre. A kiváló minőségű vállalati egészségügyi ellátás erősíti a dolgozók lojalitását munkaadójuk felé. A rendszeres szűréseknek köszönhetően pedig alacsonyan tartható a táppénzes napok száma, ami komoly költségmegtakarítást jelenthet egy cég életében.

„Célunk hosszú távú stratégiai partnerkapcsolatok kialakítása, amely keretében átfogó felmérést készítünk, megismerjük az adott vállalat speciális igényeit, majd egyedi, a cég sajátosságaihoz igazodó szűrővizsgálatokat, egészségprogramokat dolgozunk ki.” ¬ – mondja Madacsay Tekla, a Vállalati Üzletág igazgatója.

A Dr. Rose magánkórházának és Vállalati Egészségközpontjának fejlett infrastruktúrája, a széles szakági paletta és az ötcsillagos környezet prémium kategóriás kiszolgálást tesz lehetővé.
A szűrésekhez szükséges vizsgálatok többsége, valamint csaknem 30 szakterület érhető el az intézményen belül.

Egyedülálló szolgáltatásunk a mentálhigiénés forródrót, amely a fokozott stresszel járó munkakörben dolgozók számára jelenthet hatékony segítséget.

Tudta?

Együttműködésben az Union Biztosítóval olyan adó és járulékmentes csoportos egészségbiztosítási csomagokat dolgoztunk ki, amelyek korlátlan elérést biztosítanak a Dr. Rose Vállalati Egészségközponthoz és egyedülálló összegbiztosítási feltételeket is tartalmaz.