+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Egészségügyi szolgáltatásainkat már utófinanszírozással is igénybe veheti!

Egészségügyi kiadásaink egy része sok esetben előre nem tervezhető, így azok pénzügyi fedezete sem mindig megoldott. Éppen ezért fontosnak tartottuk, hogy ilyen esetre is tudjuk megoldással szolgálni ügyfeleink számára. Az MKB és a Dr. Rose együttműködésének köszönhetően két féle finanszírozási forma is elérhető pácienseink számára.

Az MKB Egészség Plusz hitelkártya használatával mostantól még többet fordíthat Ön és családja váratlanul fellépő egészségügyi kiadásaira. A hitelkártya-használattal vásárlásra fordított forintok után, 1%-os pénzvisszatérítésben részesülhet1. A pénzvisszatérítés teljes összegét a Bank az Ön MKB Egészségpénztárnál vezetett egyéni számlájára utalja át, amely az Ön megbízása alapján, az Ön MKB Egészségpénztári egyéni befizetésének minősül a vonatkozó hatályos jogszabályok rendelkezései szerint. További előnye, hogy ezen befizetések után is igénybe veheti a személyi jövedelemadó törvény alapján érvényesíthető adókedvezményt.

Az MKB Egészség Plusz hitelkártya egyet jelent a - legfeljebb - 45 napos kamatmentes költés2 szabadságával. A kártyán feltüntetett MasterCard nemzetközi kártyatársasági logo biztosítja, hogy kártyáját a világ bármely MasterCard elfogadóhelyén használni tudja fizetésre, illetve ATM-en és bankfiókon keresztül történő készpénzfelvételre. Dombornyomott hitelkártyáját a betéti kártyákhoz hasonlóan használhatja a mindennapi kiadások rendezéséhez legyen az bolti, vagy internetes vásárlás, előzetes szállodai szobafoglalás vagy akár autóbérlés, miközben saját pénze, megtakarítása kamatozhat.3 MKB Egészség Plusz hitelkártya esetén az igényelhető hitelkeret minimum 200 000 Ft, de legfeljebb 1 000 000 Ft lehet.4

MKB Személyi Kölcsönnel egészségügyi kezeléseit, műtéteit is finanszírozhatja. Az Ön és családja biztonsága érdekében, az MKB Személyi kölcsönhöz Csoportos hitelfedezeti életbiztosítás kapcsolódik, melynek díját az MKB állja. A kölcsön minimális összege 300 000 Ft, maximális összege
5 000 000 Ft. A kölcsönösszeg egészségpénztárba történő átutalásával még adókedvezményben is részesülhet, így érdemes Egészségpénztári megtakarítási számlát nyitnia.

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. Amennyiben valamelyik finanszírozási forma érdekli Önt, kérje kollégánk segítségét az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: info@drrose.hu
Tel.: +36 1 377 6737