+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Dr. Rose Magánkórház a család kórháza

A Dr. Rose Magánkórház komplex egészségügyi ellátást kínál a felnőttek mellett a gyermekek számára is: az általános gyermekgyógyászati ellátás mellett 14 különböző, kifejezetten gyermekek részére kialakított szakrendeléssel várjuk kis pácienseinket. Szülészeti részlegünkön a családtervezéstől a szülésig kísérjük az édesanyákat. Éves kártya csomagjaink tervezhető és kedvező megoldást nyújtanak az egész családnak. Teljes biztonságban, exkluzív körülmények között, a legjobb orvosokkal várjuk Magánkórházunkba.

Szülészet

Szülészeti részlegünk valódi alternatívát kínál azok számára, akik szívesen választanák az otthonszülés szabadságát, de nem akarják nélkülözni a kórházi orvosi háttér nyújtotta biztonságot sem. Kollégáink összeszokott csapatot alkotnak, melyen belül mindenki pontosan ismeri a saját, és a többiek feladatait, így a megfelelő pillanatokban gördülékenyen kapcsolódnak be a szülés folyamatába. Kellő rugalmassággal alkalmazkodnak a szülő nő kívánságaihoz, igényeihez, szem előtt tartva, hogy ilyenkor a legfontosabb szempont az ő komfortérzete, nyugalma, biztonsága.

Családtervezési programunk célja, hogy a megtermékenyüléstől a gyermek megszületéséig minimalizáljuk az előforduló kockázati tényezőket. Első lépésként felmérjük, milyen rizikófaktorok, kockázati tényezők merülhetnek fel a családtervezés előtt álló pár esetében. Tisztázzuk, van-e olyan genetikai rendellenesség, örökletes betegség a családban, amely a későbbiekben speciális szűrővizsgálatok elvégzését teszi szükségessé.

Modern világunkban a nők nagy része munka mellett éli át a várandósság élményét, és a sokszor stresszes életmód mellett, fontos a kellő szakorvosi háttér, mely biztosítja, hogy egészséges gyermeket hozzunk a világra. Terhesgondozási programunk részeként a Dr. Rose Szülészetének munkatársai a terhesség első percétől kezdve a kismama rendelkezésére állnak, hogy várandósságának minden perce örömmel és egészségben teljen.

Gyermekgyógyászati ellátás

A gyermekek sok szempontból sokkal sérülékenyebbek, érzékenyebbek, mint a felnőttek, így számos olyan helyzet előfordulhat, amikor a szülő tájékozottságán, lélekjelenlétén túl felkészült, kiváló szakmai háttérrel rendelkező, a gyermek korábbi panaszait ismerő orvosokra van szükség.

Gyermekellátásunkat a nap 24 órájában, a hét minden napján, akár otthoni szakorvosi ellátás formájában is biztosítjuk.

Gyermekgondozási programunkat újszülött kortól vehetik igénybe: gyermekgyógyászati ellátás, csecsemő szűrővizsgálat, a gyermek testi-lelki fejlődésének nyomon követése, a gyermeknevelés során felmerülő problémák konzultációja, kötelező és szabadon választható védőoltások formájában.

Gyermekkori szűrővizsgálatainkat az életkori sajátosságoknak megfelelő ajánlások alapján végezzük. Speciális szűrő- és kivizsgálási csomagjaink: allergia és asztma szűrőcsomag, endokrin és anyagcsere szűrőcsomag, regulációs zavar kivizsgálási csomag.

Közösségbe járáshoz biztosítjuk az előírt orvosi igazolások kiadását gyermekorvosi szakvizsgálatot követően. Kórházunkban lehetőség van a kötelező és ajánlott védőoltások beadására Magyarország és az Európai Unió szakmai irányelvei szerint.

Az általános gyermekgyógyászati alapellátáson túlmenően a Dr. Rose Magánkórház széles szakmai profilja lehetővé teszi, hogy a legtöbb szakterületre kiterjedő, átfogó ellátást nyújtson pácienseinek. Ennek megfelelően lehetőség van gasztroenterológiai, pulmonológiai, allergológiai, bőrgyógyászati, kardiológiai, endokrinológiai, diabetológiai, genetikai, nefrológiai, sebészeti, szemészeti, fül-orr-gégészeti, radiológiai, ortopédiai szakterületek igénybe vételére, ráépített speciális szakképesítésekkel rendelkező munkatársak közreműködésével a hazai és nemzetközi ajánlásokkal összhangban lévő, tudományosan megalapozott kivizsgálások és kezelések elvégzésére.

Gyermekgyógyászati éves kártyáink

A gyermekgyógyászati éves kártyáinkat a gyermekek különböző korcsoportjainak megfelelő speciális szempontok alapján építettük fel. Csecsemő csomagunk 0-1 éves korig, gyermekkártyáink 1-18 éves korig vehetők igénybe. Életkor szerinti csomagjaink mindegyike tartalmaz egy éves szűrővizsgálatot, valamint csomagtól függően korlátlan szakorvosi vizsgálatot, kapcsolódó diagnosztikai vizsgálatokat, mindezeket akár otthoni vizit lehetőségével, hogy betegség esetén megfelelő szintű ellátást biztosíthassunk gyermeke számára. Mindemellett az éves kártyák magukban foglalják az életkornak megfelelő kötelező, valamint adott esetben az ajánlott védőoltások beadását is.

Ismerje meg gyermekgyógyászati ellátásunkat, szűrőcsomagjainkat és kártyás lehetőségeinket.