+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Biztosítsa be magát!

A legjobb hosszú távú befektetés, ha egészségünkről gondoskodunk.

Életünk tele van olyan tárgyakkal, amelyek épségét olykor mindennél jobban féltjük, szeretnénk ezeket megóvni, folyamatos biztonságban tudni. Gondoskodásunknak köszönhetően mára szinte mindennapi életünk részévé vált a biztosítás: kötünk a lakásunkra, berendezéseinkre, eszközeinkre, csomagjainkra, autóinkra, cégünkre, sőt, már a kisállatainkra is. Az öngondoskodás terén azonban nem vagyunk ilyen előre látóak, pedig a mondás az egészségünkre is érvényes: jobb félni, mint megijedni!

Noha életünkbe valóban nyugalmat visz, ha a veszélyhelyzetek kockázatát biztosításkötés segítségével lecsökkentjük és ezáltal a bizonytalan pénzügyi következményeket előre tervezhető költséggé alakítjuk át, de ha a jövőtervezésre gondolunk, nem csak baleset- vagy életbiztosítással tudunk családunkról tartósan gondoskodni. Hosszútávon ugyanis a leghatékonyabb és legkifizetődőbb megoldás nem más, mint az egészségünk biztosítása, amely szinte már létszükséglet egy olyan világban, ahol az emberek többségét rohanó életmód, kevés mozgás, helytelen táplálkozás és túlzott munkahelyi stressz jellemzi.

A Dr. Rose Vállalati Egészségközpontja elsődleges feladatának tekinti, hogy a munkavállalók minőségi alapellátásban részesüljenek. Ehhez kínál vállalati ügyfelei számára modern foglalkozás- egészségügyi ellátást, egészségbiztosítást, éves kártyás szolgáltatást a munka világában lezajlott változásokat szem előtt tartva.

Tudta?

- A fizikai inaktivitás nagyobb egészségügyi kockázatot jelent, mint a dohányzás.
- A megfelelő egészségbiztosítással nem kell sorban állnia, rövid határidővel, várakozás nélkül kaphat színvonalas szolgáltatást.
- A megfelelő egészségbiztosítás számos olyan további szolgáltatást foglal magában, amelyre bármikor szüksége lehet.

A szakember szemével

"Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy az egészségügyi finanszírozási korlát miatt az állami ellátás keretein belül átlagosan több mint 1 hónapot kell várakozni, mire a megfelelő szakorvosi vizsgálatra vagy képalkotó diagnosztikai vizsgálatra (pl. MR, CT) eljut a beteg.

Ezzel szemben a privát egészségbiztosítás segítségével hosszabb várakozási idő nélkül, általában néhány munkanapon belül szakorvoshoz kerül a biztosított, ahol egy előre megbeszélt időpontban, sorban állás nélkül, kényelmes körülmények között fogadják. Mindehhez pedig nem kell mást tennie, csak felhívnia egy telefonszámot, ahol gyors segítséget nyújtanak az ellátás megszervezésében. Az UNION Biztosító és a Dr. Rose egészségbiztosítása ezen felül egy 24 órás egészségügyi információs vonallal is segíti ügyfeleit." - Nyilatkozta Dányádi Gergely, az UNION Biztosító Alkusz Igazgatója.