+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Az egészség a hatékony munkavégzés alapköve

Sokan még mindig nincsenek tisztában a magán egészségbiztosítás minden előnyével

Egy topmenedzsertől elvárja a munkáltatója, hogy a hét minden munkanapján ﹣ olykor azon túl is ﹣ a legjobb képességeit latba vetve végezze a munkáját, a legjobb döntéseket hozza meg. Gyakran megtörténik azonban, hogy a menedzser nem számíthat arra, cserébe a cége támogatja őt egészsége megőrzésében, a különféle betegségek megelőzésében.

Miközben a munkavégzés közben elszenvedett egészségkárosodás Magyarországon az 1990-es években mért adatokhoz képest mára töredékére csökkent, a „foglalkozás-egészségügy” kifejezést hallva sok döntéshozó egyaránt csupán az egészségi alkalmassági, illetve az adott foglalkozási megbetegedést földerítő vizsgálatokra gondol. Pedig a munkavállalók számára azért érdemes egészségügyi juttatásokat nyújtani vagy vásárolni, hogy a cég biztos lehessen abban, a kulcsemberei nem hiányoznak a munkából.

Igaz, sokan azért halogatják, hogy orvoshoz forduljanak, mert elriasztják őket a tipikus körülmények. Ám a Dr. Rose Magánkórházban egyetlen telefonhívást követően egyetlen helyszínen, egyetlen találkozó leforgása során el lehet végezni a szükséges vizsgálatokat, méghozzá kellemes körülmények között, akár munkaidő után is. Így a magánegészségügyi juttatás révén az egészségük megőrzéséért is mindent megtehetnek, amivel valóban a legjobb formájukat tudják hozni.

TUDTA?

﹣ A magán egészségbiztosítás kényelmi juttatás is a munkáltató részéről. A Dr. Rose Magánkórház ötféle csomagot kínál, így akár mind a 28 orvosszakág elérhető a biztosított számára, aki teljes magánegészségügyi szolgálatot nyer az éves tagdíj fejében, és orvosi indikáció esetén korlátlan számú szakvizsgálatot vehet igénybe. 

﹣ Ez a konstrukció a prevenció terén is különleges, hiszen míg a menedzsereket célzó szűrővizsgálatok mind a cégnek, mind a munkavállalónak adókötelesek, az egészségbiztosítás adómentesen adható juttatás, sőt, a családtagokra is kiterjeszthető.
﹣ A Dr. Rose-nál a gyerekgyógyászat kiemelt terület, az egészségbiztosítás kiterjeszthető gyermekekre is illetve rendelkezik gyerekbiztosítási kártyával is.
﹣Egyes csomagokra való szerződés esetén azonnali otthoni vizitre is kihívható a szakorvos.

A SZAKEMBER SZEMÉVEL

Sokan azért halogatják a szűrővizsgálatokat, mert elriasztja őket, hogy először a háziorvosnál kell sorban állniuk beutalókért, majd az adott vizsgálatokon újabb sorokat kivárni ﹣ még ha időpontot egyeztettek is.
„Magánkórházukban három óra leforgása alatt akár nyolc vizsgálatot el tudunk végezni ﹣ festi le az egészségügy barátságosabb arcát Madacsay Tekla, a Dr. Rose Vállalati Egészségközpont igazgatója. ﹣ Ezen túl egyes egészségbiztosítási csomagjaink akkor is igénybe vehetők, ha egy egészségügyi probléma munkaidőn túl vagy hétvégén otthon jelentkezik és válik hirtelen akuttá, s a páciens hirtelen nem tudja, hová, kihez forduljon. Akár már aznap megszervezzük vizsgálatát. A Dr. Rose megbízható és magas színvonalú hátteret nyújt, amely maximális biztonságot ad mindennap, minden órában.”