+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Állandó kedvezmények pácienseink számára

Élvezze a kényelmet és a minőséget, akár 50 %-os kedvezménnyel! A Dr. Rose Magánkórház üzleti partnerei exkluzív szolgáltatásokat, csomagokat kínálnak Önnek, melyet Partner Program Kártyánkkal vehet igénybe.

Ingyenes BMW használat, kedvezményes bébiszitter-, vagy épp bejárónő-, személyi stylist szolgáltatás, exkluzív spa- és kozmetikai kezelések, partner-ár prémium magazin előfizetésre, fitnesz bérletre, fogászati vizsgálatokra, éttermi kedvezmény… Pácienseik már megszokhatták, hogy nem csak az egészségügyi ellátásban törekszünk a legmagasabb színvonalra, de épp így gondolkodunk kényelmi, és kiegészítő szolgáltatásainkról is.

A Dr. Rose Partner Program Kártya ezért negyedévente megújuló szolgáltatások körét ajánlja Önnek. Kérjük, töltse ki recepciónkon a regisztrációs nyomtatványt, s a kártya átvételét követően korlátlanul választhat üzleti partnereink kínálatából.

Honlapunkon megtalálja üzleti partnereink névsorát, s a cégnevekre kattintva részletes tájékoztatást olvashat az aktuális ajánlatokról, a kedvezmények feltételeiről és mértékéről.