+36 1 377 6737 Időpont foglalás

A Dr. Rose ötször

Bővült a Dr. Rose szolgáltatási köre, ezzel megújult intézményrendszerünk és a weblapunk is.

A Dr. Rose intézményét szeptembertől öt, egymással szorosan együttműködő, mégis jól elkülöníthető részleggel képviseljük.
A Dr. Rose Magánkórházban 28 szakterületen kínálunk járóbeteg ellátást, kórházi háttérrel és teljes körű diagnosztikai eszközparkkal.

A Dr. Rose Ortopédiai Centrumban várólista nélkül biztosítjuk az ortopédiai műtétek széles választékát, valamint a rehabilitációt. Mindehhez az ország legkiválóbb szaktekintélyeit nyertük meg, akik a legbonyolultabb beavatkozásokat is nagy rutinnal végzik el.

A Dr. Rose Szülészeten már a családtervezés fázisától bekapcsolódunk a párok életébe, a terhesgondozás és a szülés után, a csecsemőellátás is szolgáltatásaink közé tartozik. Az elmúlt évek során szülészetünk látogatottsága folyamatosan nőtt, köszönhetően a kiváló ellátásnak, felszereltségnek, nyugodt, kellemes környezetnek és munkatársaink mama- és bababarát hozzáállásának.

Szépészeti és korrekciós műtétekkel foglalkozó részlegünk új neve Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet. Szolgáltatásainkat a megszokott színvonalon, prémium környezetben vehetik igénybe pácienseink.
Az új Dr. Rose Vállalati Egészségközpontban külön a cégek részére kialakított szolgáltatásainkkal tervezhetővé tesszük a munkáltatók számára éves egészségügyi kiadásaikat. A foglalkozás egészségügyi ellátás mellett a szűrővizsgálatokkal, éves kártyákkal és csoportos egészségbiztosítási csomagokkal a legkülönfélébb igényeket vagyunk képesek kiszolgálni.

Mit kínálunk az emelt szintű vállalati egészségügyi ellátás alatt?

• adó- és járulékmentesen biztosítható a munkavállalók részére, költségként elszámolható a cégek részére
• nincs egészségügyi kockázatfelmérés
• az ellátás költségei előre kalkulálhatóak
• széleskörű csomag ajánlataink közül, mindenki megtalálhatja igényét
• évente egy alkalommal egészség-állapotfelmérést biztosítunk, személyre szabott vizsgálatokkal
• az éves kivizsgáláson túl korlátlan számú szakvizsgálatot biztosítunk
• nincs várakozási idő, a munkából kiesett idő a minimálisra csökkenthető
• 24 órás ügyeleti elérhetőség bármilyen egészségügyi probléma esetén.