+36 1 377 6737 Időpont foglalás

A Dr. Rose Magánkórház büszkén támogatja az V. Mosoly jótékonysági aukciót

A Mosoly Alapítvány terápiás programjai pszichés támogatást nyújtanak a betegség okozta válságos helyzetekben és a rehabilitáció időszakában. A Mosoly terápiás programok beteg gyerekeket kezelő kórházi osztályokon, valamint kórházon kívüli hosszú távú terápiás csoportok és nyári mesetáborok formájában érhetőek el.

A több mint 20 éves múlttal rendelkező Mosoly Alapítvány működésének az alapja a személyesség. Ez határozza meg az alapítvány szakmai munkáját és az azt biztosító adománygyűjtést is. Az ország több városában hiánypótló mese- és művészetterápiás szolgáltatással támogatják azokat a gyerekeket és családjaikat, akiknek súlyos betegség vagy trauma következtében felborult a testi-lelki egyensúlyuk. E terápiás szolgáltatás lényegi eleme a személyesség, ami különösen felértékelődik, amikor a gyógyulás még elérhetetlennek tűnik, a szükséges kezelések sokszor fájdalmasak, ráadásul a barátok is elmaradnak látogatási időben, a szülők pedig tehetetlenek.

Az alapítvány kórházi terápiás foglalkozásai és a rehabilitációt segítő hosszú távú csoportjai évente mintegy 800 gyerek részvételével zajlanak. Az idei év magával hozta a lelki támogatás felértékelődését, az alapítvány munkatársai a járványhelyzet következtében új osztályokon indítottak programokat és megnövekedett a terápiás foglalkozásaik száma is.

A Dr. Rose Magánkórház 2017 óta támogatja a Mosoly Alapítvány működését, idén büszkén támogatjuk az V. Mosoly Jótékonysági Art-Craft-Design aukciót is.

A november 27-i aukció, virtuális térben kerül megrendezésre, az aukció bevételéből a Mosoly Terápiák megvalósítását támogatják.

Az online rendezvényről bővebb információ a következő linken található: https://mosolyaukcio.vegroup.hu  

Reméljük, hogy minél többen kedvet kapnak a részvételhez és a licitáláshoz.