+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Elérhetőségeink

Nyitva tartási idő:

Hétfő – Péntek: 8:00 – 19:00

Intézményünk csak előzetes időpont egyeztetés alapján fogad pácienseket.

Ügyfélszolgálati kollégáink nyitva tartási idő alatt várják hívásukat időpontfoglalással és általános információ adással kapcsolatban.

Telefonszám: +36 1 377 6737.

 

 

Hétvégén és nyitva tartási időn kívül (beleértve a munkaszüneti napokat és az állami ünnepeket) kórházunkban ügyeleti ellátás működik, melynek telefonszáma: +36 1 377 6737.

Fax: +36 1 348 0486

Cím: 1051 Budapest, Széchenyi István tér 7/8. (Roosevelt tér 7/8.) C torony, 6. emelet

Információ: info@drrose.hu

Értékesítés: sales@drrose.hu

Marketing: marketing@drrose.hu

Megközelítés gépkocsival

A Széchenyi tér megközelítése

 • ha a Lánchíd felől érkezik Budáról:

  Miután áthajtott a hídon, soroljon be a körforgalomba.
 • ha az Erzsébet híd felől érkezik Budáról:

  Miután áthajtott a hídon, jobbra hajtson le és haladjon át a híd alatt, majd balra tartva a lámpánál hajtson rá a Pesti alsó rakpartra. Amikor eléri a Széchenyi teret, jobbra hajtson fel, keresztezve a villamos síneket, majd soroljon be a körforgalomba.
 • ha az Árpád híd felől érkezik Budáról:

  Miután áthajtott a hídon, jobbra térjen le a Népfürdő utcára, majd onnan hajtson le az alsó rakpartra. Amikor eléri a Széchenyi teret, soroljon balra a lámpánál és a villamos síneket keresztezve hajtson be a körforgalomba.
 • ha a Deák Ferenc tér felől érkezik Pestről:

  Kerülje meg az Erzsébet teret úgy, hogy az Önnek jobb kézre essen. Hajtson rá balra a József Attila utcára, majd haladjon rajta addig, amíg el nem éri a Széchenyi teret, ahol soroljon be a körforgalomba. 

Megközelítés tömegközlekedéssel

Kórházunk megközelíthető a 2, 2A villamosokkal, a 15-ös, 16-os busszal, a Citybusszal, illetve az M1 metró Vörösmarty téri, M2 metró Deák Ferenc téri, M3 metró Arany János utcai megállójától pár perc sétával.