+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Dr. Rose  Magánkórház Rendelőintézeti ellátás

2007-ben nyitottuk meg rendelőintézetünk kapuit azzal a szándékkal, hogy az orvos szakmát misszióként és egyben szolgáltatásként is tekintve, új perspektívát nyissunk a magyar egészségügyben. 

Intézetünk prémium környezetben jelenleg 28 orvosi szakterület feladatait látja el, lefedve ezzel a járóbeteg-ellátás legfontosabb területeit. Figyelemmel kísérjük a szakmai újdonságokat, hogy azokat is beépíthessük szolgáltatásainkba, akár tovább bővítve ezzel szakterületeink, vizsgálataink körét. 

Orvosaink mind magasan képzett szakemberek, korszerű diagnosztikai eszközparkunk mellett, személyük jelenti a garanciát arra, hogy Ön magas színvonalú egészségügyi ellátást és kiemelt figyelmet kapjon minden szakterületen.

A gyógyítás mellett pácienseink egészségének megőrzése is kiemelten fontos számunkra. Ezért hangsúlyozzuk a rendszeresen elvégzett szűrővizsgálatok jelentőségét, hiszen az időben felfedezett betegségek, rendellenességek a legtöbb esetben gyógyíthatóak.

Rendelőnk sikere bebizonyította, hogy minőségi szolgáltatásra az egészségügy terén is szükség van, így 2010-ben járóbeteg-ellátásunk mellett megnyitottuk kórházunkat és szülészetünket is.

 

A rendelőintézeti ellátás kapcsolódó oldalai

Szakterületek

Vizsgálatok, diagnosztika

Szűrőcsomagok

 

Kérjen időpontot online!