+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Dr. Rose  Magánkórház Kórházi ellátás

Rendelőintézetünket 2010 óta kórházi részlegünk is erősíti, helyet adva a bennfekvést igénylő kivizsgálásoknak, kezeléseknek, műtéteknek.

Évről-évre növekszik a minket választó páciensek száma, ami egyértelműen jelzi számunkra, hogy szükség van az általunk képviselt magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokra, igényes, a kórházi hangulatot minél inkább nélkülöző környezetben. 

Olyan exkluzív kórházat hoztunk létre, melynek hangulata merőben eltér a hagyományos kórházi atmoszférától. Ezt a különbséget orvosaink és egészségügyi személyzetünk szakmai felkészültsége, hozzáállása is tükrözi.

Egy- és kétágyas, minden kényelemmel ellátott szobáink, három professzionálisan felszerelt műtőnk, diagnosztikai eszközparkunk lehetővé teszi számunkra, hogy a rövid benntartozódást igénylő műtétek mellett, a bonyolultabb beavatkozásokat, több órás operációkat is el tudjuk végezni. Az általunk végzett műtétek várólista nélkül vehetők igénybe.

Kórházunkban posztoperatív őrző helyiség is található. Pácienseink felépülését intenzív terápiás szakápolói képesítésssel rendelkező kollégáink és intenzíves orvosaink felügyelik.

Pácienseink zavartalan gyógyítása és felépülése ily módon maximális kényelemben és biztonságban történik. 

A kórházunkban végzett műtétekről bővebb információ a szakterületek menü pontban található.

A kórházi ellátás kapcsolódó oldali

Szakterületek

Vizsgálatok, diagnosztika