+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Dr. Rose  Magánkórház Szolgáltatások

Egészségügyi szolgáltatások

2007 óta működő Intézményünk a folyamatos bővítéseknek köszönhetően mára, a magyarországi magán egészségügyi rendszerben egyedülálló módon, komplex kórházi és rendelőintézeti szolgáltatást biztosít pácienseink számára. 

A legmagasabb színvonalú orvosi ellátást, a sokakban szorongást ébresztő hagyományos kórházi környezettől merőben eltérő enteriőrbe helyeztük. Szeretnénk, ha pácienseink valóban otthonosan éreznék magukat míg nálunk tartózkodnak, mert hisszük, hogy kényelmük és nyugalmuk elősegíti gyógyulásukat. Az orvosi ellátáson túl számos szolgáltatásunkkal – mint pl. az otthoni vizit lehetősége, vagy az éves kártyás csomagjaink – is próbálunk maximálisan alkalmazkodni az egyedi igényekhez. 

Egészségügyi szolgáltatások modern környezetben

Felkészült és szakképzett  orvosi csapatunk mellett, a legmodernebb elvárásoknak megfelelő műszerparkunk , felszereltségünk és folyamatos fejlesztéseink is mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kor elvárásainak megfelelő magas színvonalat tudjuk biztosítani. 

Amennyiben többet szeretne megtudni az általunk nyújtott szolgáltatásokról, kérjük, válassza ki az Önt érdeklő területet: 

Rendelőintézeti ellátás

Kórházi ellátás

Diagnosztika

Szűrőcsomagok

Éves kártyás szolgáltatások

Nemzetközi oltóközpont