+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Dr. Rose  Budapest Plasztikai Intézet Árak, fizetési lehetőségek

A Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézetben végzett műtéteknél orvosaink minden esetben személyre szabott, szövetkímélő, a páciens adottságait, elvárásait figyelembe vevő természetes eredményekre törekvő műtéti technikát alkalmaznak. Ennek köszönhetően rövidebb a műtéti idő, gyorsabb a felépülés, a szövődmények elkerülhetőbbek, és a műtéti hegek is várhatóan gyorsabban gyógyulnak.

Korszerű, biztonságos implantátumokkal, felszívódó varróanyagokkal, kötöző anyagokkal dolgozunk. A műtét után, a kórházi benntartózkodás ideje alatt biztosítjuk pácienseink számára a szükséges gyógyszereket (antibiotikum, fájdalomcsillapító, véralvadásgátló injekció), ugyanúgy, mint a ruházatot is. Az általunk alkalmazott, a beavatkozásnak megfelelő speciális szorító ruhák, melltartók, fülpántok kizárólag erre a célra kifejlesztett, kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött termékek, melyeket a sebész a műtéthez, illetve az egyéni adottságokhoz mérten választ ki. A trombózis megelőzésére szolgáló rugalmas harisnya vagy fásli viselését a sebész, a műtét típusához és egyéni adottságokhoz mérten javasolja.

 

Mint minden más műtétnél, így a plasztikai beavatkozások előtt is szükséges egy személyes konzultáció plasztikai sebészünkkel, akivel egyeztetni tudják az Ön által kívánt beavatkozás részleteit. Kollégáink ezt követően fognak egy személyre szabott árajánlatot készíteni az Ön számára.

 

Fizetési feltételek

 

Kérjen időpontot online!