+36 1 377 6737 Időpont foglalás

„Plasztikai sebészként mindig arra törekszem, hogy megtaláljam pácienseimben a szépséget, kiemeljem és megmutassam azt, míg az előnytelen, kevésbé szeretett külső vonásokat elrejtsem. Ehhez elengedhetetlen, hogy a legjobb implantátumokkal, feltöltő anyagokkal, korszerű műtéti technikával, szakképzett asszisztenciával dolgozzak. Munkánk sikerességét, pácienseink megelégedettsége igazolja.”

Dr. Gacs János köszöntője
Dr. Gacs János a plasztikai műtétek specialistája

Kényelmi szolgáltatások

Intézményünk kialakításakor célunk volt, hogy a legmagasabb szintű orvosi ellátást minél kényelmesebb környezetben biztosíthassuk. Szeretnénk, ha pácienseink valóban otthonosan éreznék magukat míg nálunk tartózkodnak, mert hisszük, hogy kényelmük és nyugalmuk elősegíti gyógyulásukat.

Tovább

Plasztikai műtétek

Plasztikai műtét

Intézményünkben a leggyakoribb plasztikai műtétek (mellplasztika, hasplasztika, orrkorrekció, zsírleszívás…stb.) mellett férfi plasztikai műtéteket, hüvelyplasztikai beavatkozásokat, kombinált műtéteket is végzünk.

Tovább

Diagnosztika

Diagnosztika

Minden műtét előtt teljes körű kivizsgálásra kerül sor, hogy minimalizáljuk a műtéti szövődmények előfordulását. Fontosnak tartjuk a prevenciós szűrővizsgálatokat, így pácienseink számára évente javasoljuk a mell ultrahang vagy a mamográfia elvégzését. A kor igényeinek megfelelő, magas minőséget képviselő diagnosztikai eszközparkunk a kivizsgálási időt a lehető legrövidebbre csökkenti.

Tovább