Hírek

Legfrissebb híreink: újdonságok, aktualitások, interjúk, sajtómegjelenések, a Dr. Rose Magánkórház mindennapjai.

Új szerepben paralimpiai bajnokunk

Illés Fanni paralimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó. Fanni 12 éves korában gerincferdülése miatt kezdett el úszni, az elmúlt 18 évét az élsport világában töltötte, idén azonban egy teljesen más feladatra készül, hiszen paralimpiai bajnokunk hamarosan édesanya lesz. A Dr. Rose Magánkórház büszke arra, hogy elkísérhetjük és támogathatjuk élete fontos szakaszán.

Az apró pötty, ami nagy bajt okozhat

Még mindig sokan nem gondolják, hogy egy panaszmentes anyajegy is okozhat komolyabb problémát, ezért is vált az egyik leggyakoribb rákos megbetegedéssé a bőrdaganat” – mondja Dr. Hatvani Zsófia, a Dr. Rose Magánkórház vezető bőrgyógyásza az ELLE magazin online oldalán.

Ismét Superbrands díjas a Dr. Rose Magánkórház

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága nyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands díjat a Dr. Rose Magánkórház részére. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban.

Radiológiai eszközeink

Radiológiai osztályunkon a vizsgálatok a legkorszerűbb digitális röntgen készülék, a hagyományos eljárásokon kívül tomoszintézisre és sztereotaxiás mintavételre is alkalmas mammográf, valamint felsőkategóriás ultrahang készülékek segítségével zajlanak.

Ügyfélszolgálati részlegvezetőink

Ismerjék meg a Dr. Rose Magánkórház front office vezetőit: Vetési Mária az ügyfélszámlázás területén, Ferencz Evelin az 5. emeleten, Szailer Dorottya a 6. emeleten, Szmolár Natália a 8. emeleten az ellátás szervezés területén felel azért, hogy a pácienseink a Dr. Rose Magánkórházban töltött idő alatt a legjobb ügyfélkiszolgálásban részesüljenek.

Szülészet a Dr. Rose Magánkórházban

A Dr. Rose Magánkórházban az otthonszülés meghittsége találkozik a maximális kórházi felkészültséggel. Legyen szó első alkalomról vagy tapasztalt kismamákról, kulcsfontosságú, hogy a várandósság meghatározó időszaka a precíz ellátás mellett bizalomteljes, érzelmi támogatást nyújtó légkörben teljen. A szolgáltatás részleteit Dr. Dubecz Dániel, a kórház vezető szülész-nőgyógyász főorvosa foglalta össze az ELLE Magazin hasábjain.

A dolgozók egészsége megtérülő befektetés

Törvény kötelezi a munkaadókat arra, hogy dolgozóiknak foglalkozás-egészségügyi ellátást biztosítsanak. A komplex vállalati egészségügyi szolgáltatás mára a munkaerő megtartásának fontos eszköze lett. Dr. Junger Éva a Dr. Rose Magánkórház járóbetegellátás-vezető főorvosa, és Pinczés Kornélia a kórház kiemelt ügyfélmenedzsere vázolják a szolgáltatás előnyeit a Haszon Magazinban.

Felelősség és tudatosság

"A felelősség ebben a körben mindenképpen kulcsszó. V.I.P. ügyfeleink életüket mindenképpen nagyfokú tudatossággal élik, ezért az egészségügyi ellátást is ennek megfelelően veszik igénybe."
– Dr. habil. Lelbach Ádám, a Dr. Rose Magánkórház vezető belgyógyásza, V.I.P. Részlegének vezetője ismerteti a kórház V.I.P. kártyás szolgáltatását.

Letölthető röntgen és mammográfiás felvételek

A Dr. Rose Magánkórházban a legkorszerűbb digitális készülékeket használjuk a röntgen és mammográfiás vizsgálatokhoz. Az elkészült röntgen és mammográf felvételek pácienseink számára online is elérhetők. A galériához az egyedi linket és a hozzáférés módját e-mailben juttatjuk el pácienseinknek. A felvételek - akár mobiltelefonról is - letölthetők, későbbre elmenthetők, illetve kezelőorvosuk számára orvosi formátumban (DICOM) biztosítjuk a képi leletek megtekintését. A korábbi röntgenfelvételek nagy segítséget jelenthetnek a diagnosztizálásban és az optimális kezelési terv felállításában.