Plasztikai műtétek ünnepi árkedvezménnyel + ajándék arckezelés

A Dr. Rose Magánkórház plasztika sebészeti és orvos-esztétika ellátása 2010-től, önálló márkaként, Budapest Plasztikai Intézet néven működött. 2021. októberétől az Intézet nevében is megújul: a Dr. Rose Magánkórház Plasztika sebészeti, illetve Orvos-esztétika részlegén várjuk a plasztikai műtétekre és orvos-esztétikai beavatkozásokra érkezőket. A név kötelez, hiszen kórházunk minden ellátásában a kiváló Rose minőség, a maximális biztonság, az állandó technológiai fejlesztések és a folyamatosan megújuló exkluzív környezet kialakítása a célunk. A Dr. Rose Magánkórházban valljuk, hogy a gyógyuláshoz a sikeres orvosi beavatkozások mellett szükséges, hogy a lélek megnyugodjon, feltöltődjön, ezért kiemelt törődéssel és személyre szabott gondoskodással, valamint megnyugtató környezettel várjuk szépülni és gyógyulni vágyó pácienseinket.

Az új név bejelentése alkalmából különleges ajánlattal várjuk: a plasztikai műtétek most ünnepi árkedvezménnyel érhetőek el és egy tetszőlegesen választható arckezeléssel is megajándékozzuk. Válasszon exkluzív Esthederm és Hydra Touch arckezeléseink közül, mint például az arckontúr feszesítő Esthe-Lift, az anti-aging Hydra Touch Bio Lifting hatással vagy a hialuronsavas arcfeltöltő kezelés.

Plasztikai ajánlat

Az ajánlat keretében választható arckezelések:

Az ajánlat a Dr. Rose Magánkórházban 2021. október 4 és 31. közötti konzultáción részt vevő pácienseinkre vonatkozik, 900.000 Ft feletti plasztikai műtét esetén, 2021. november 30-ig elvégzett műtét esetén. Az ajánlat a nőgyógyászati plasztikai műtétekre nem vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön kollégáinknál! Jelen akció visszavonásig érvényes.