+36 1 377 6737 Online időpont foglalás

„Kevés dolog van az életben, amire ilyen hosszan készülünk, tervezgetjük, elképzeljük, mint gyermekünk születése. Szülésznőként legfőbb feladatom, segíteni ezeknek a terveknek, vágyaknak a megvalósulását. Erre a Dr. Rose Szülészeten, a szülőszoba mögött megbújó, biztonságot adó császárműtővel, a család meghitt együttlétét lehetővé tevő apartmannal, elhivatott, szakmájukat szerető és kiválóan értő orvosgárdával, valóban lehetőségem van.”

Szülészet - Kunszt Eleonóra köszöntője
Kunszt Eleonóra - szülészet

Családtervezés

A családtervezés előtt álló párral történt konzultációt követően felmérjük a rizikófaktorokat, kockázati tényezőket, majd javaslatot teszünk a szükséges nőgyógyászati, termékenységi és laborvizsgálatokra, melyeket mind intézményünkben végzünk.

Tovább

Terhesgondozás

Terhesgondozás és bensőséges viszony

A kötelező és az ajánlott orvosi protokollon túl a terhesgondozás alatta nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hozzánk járó kismamával bensőséges, bizalmi viszonyt alakítsunk ki, hiszen a szülés pillanatában elengedhetetlen, hogy jól ismerje és bízzon a körülötte lévő szakmai team tagjaiban.

Tovább

Szülészet

Minden szülés más és más, de a biztonságot nyújtó, családias hangulat minden esetben a sikeres, örömteli szülés egyik alappillére. Nyitottak vagyunk a különféle szülési módok, vajúdási technikák alkalmazására, igyekszünk mindenben a kismama igényeihez alkalmazkodni, ami nem veszélyeztetni az édesanya és a baba egészségét.

Tovább