+36 1 377 6737 Online időpont foglalás
Kunszt Eleonóra Vissza

Kunszt Eleonóra

Szülészet

szülésznő, bába, 

BEMUTATKOZÁS

Az elmúlt hat évben vezető szülésznőként dolgozott a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház szülészetén, és természetesen részt vett a szülésznő-tanulók képzésében is. Ez idő alatt sikerült kialakítani az egyágyas szülőszobákat, lehetővé téve a kórházban, orvos nélkül, bába segítségével történő szüléseket.

Több mint tíz éve folyamatosan tart felkészítő tanfolyamokat a kismamáknak a várandósságról, a természetes szülésről, a vajúdás alatti nem-gyógyszeres fájdalomcsillapításról.

Szülésznőnek lenni számára nem csupán munka, sokkal inkább életforma.

Fontosnak tartja a természetes szülés biztosítását kórházi intézményen belül. Miután nagyon érdekelte, mivel tudná ezt a folyamatot még jobbá tenni, egyre több ezzel kapcsolatos képzésen vett és vesz részt: elvégezte a „SAS” pszichés-kommunikációs képzést valamint a hipnotizőr, hipnocoach képzést, tanult aromaterápiát, homeopátiát és különböző masszázstechnikákat is. 

A Bábaszövetség tagjaként rendszeresen részt vesz hazai összejöveteleken és továbbképzéseken. Figyelemmel kíséri a nemzetközi bábaélet híreit azért, hogy a lehetséges új módszereket alkalmazni tudja hazai körülmények között is.

TANULMÁNYOK

2005 Felsőfokú szülésznői képzettség 

1991 Szülésznői szakvizsga

1986 Semmelweis Ignác Egészségügyi Szakközépiskola

MUNKAHELYEK

2013- Dr. Rose Magánkórház, szülésznő

2007-2013 Önálló szülésznő

1986-2013 Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, Szülészet