+36 1 377 6737 Online időpont foglalás
Dr. Voloncs Bernadett Vissza

Dr. Voloncs Bernadett

Kardiológia

kardiológus

1999-ben szereztem diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi karán. 2005-ben belgyógyász, 2008-ban kardiológai szakvizsgát tettem.
Szakmai gyakorlatot szereztem a Pittsburgh-i Egyetemen, a németországi Isaar-ban, és Münchenben a Deutsches Herzzentrumban. Tagja vagyok a Magyar Kardiológusok Társaságának, a European Society of Cardiology-nak, és a European Society of Echocardiography-nak.

Szakmai orientáció
A non-invazív kardiológiai vizsgálatok mindegyikét művelem, a mellkasi fájdalom, nehézlégzés, ritmuszavarok, billentyű betegségek, magasvérnyomás kivizsgálása és kezelése tartozik a fő tevékenységeim közé. Kórházi munkám során részt veszek az intenzív osztályos ellátást igénylő súlyos szívbetegek ellátásában, és az akut szívinfarktusos betegek kezelésében is.
Érdeklődési területemhez tartoznak a szívultrahang vizsgálatok (terheléses és transoesophagealis vizsgálatokat is végzek), amely témában hazai és külföldi kongresszuson is tartottam már előadást.
Tekintettel arra, hogy a szív-érrendszeri betegségek a vezető halálokok a daganatos betegségek mellett, kiemelten fontosnak tartom a megelőzést, a rizikóállapot felmérését, a szűrővizsgálatok végzését.

Nyelvismeret: 

angol, német