+36 1 377 6737 Online időpont foglalás
Dr. Kiss Jenő Vissza

Dr. Kiss Jenő

Ortopédia

ortopédsebész, baleseti sebész, kézsebész

BEMUTATKOZÁS: 

Vallja, hogy az ortopédiai és a baleseti sérült ellátás együttes elsajátításával és művelésével nyújthatjuk a legtöbbet betegeinknek. Az akut és krónikus mozgásszervi betegségek gyakorlatilag teljes spektrumával foglalkozik diagnosztikai és terápiás szinten.

Ezen belül kiemelt érdeklődési területe a váll- és könyökízület betegségeinek konzervatív és sebészi kezelése. Emellett nagy tapasztalatra tett szert a nagyízületek (váll, könyök, csípő, térd) endoprotézis beültetéseiben. A kor követelményeinek megfelelően rendszeresen alkalmaz a beteg számára kisebb terhelést és gyorsabb gyógyulást biztosító endoszkópos és minimálisan invazív műtéti eljárásokat. 

Két hosszabb külföldi munka mellett számos európai és tengeren túli tanulmányúton vett részt. 1998-ban elnyerte az Európai Váll- és Könyöksebészeti Társaság 5 hetes amerikai utazó ösztöndíját, mely nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy évekkel később meghívás alapján levelező tagja lettem az Amerikai Váll- és Könyöksebészeti Társaságnak.

Tagja tovább számos nemzetközi és hazai tudományos társaságnak. Három évig elnöke volt, jelenleg elnökségi tagja a Magyar Ortopéd Társaságnak, vezetőségi tagja a Magyar Traumatológus Társaságnak, alapító elnöke volt a Magyar Váll- és Könyöksebészek Egyesületének. Hat éven át elnökségi tagja volt az Európai Váll- és Könyöksebészeti Társaságnak ezen belül is kiemelt feladata volt a váll- és könyöksebészet oktatása és terjesztése Közép- és Kelet-Európában. 

Rendszeres előadója hazai és külföldi konferenciáknak, tanfolyamoknak, rendszeren publikál hazai és külföldi folyóiratokban. Évente több alkalommal kap külföldről meghívást bemutatóműtétek végzésére

TANULMÁNYOK: 

1999 Kézsebészeti szakképesítés

1998 Traumatológiai szakképesítés

1995 Kandidátusi disszertáció megvédése

1986 Ortopédiai szakképesítés

1982 Általános orvosi diploma, Semmelweis Egyetem Általános Orvosi kar, Budapest

MUNKAHELYEK:  

2012- Dr. Rose Magánkórház

2001-től Szent János Kórház Ortopéd-Traumatológiai Osztály osztályvezető főorvos

1982-2001  Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinika

1996 Nottinghami Egyetem Ortopédiai Tanszék

1992-1993 Oxfordi Egyetem Ortopédiai Tanszék 

NYELVISMERET: 

Angol, német