+36 1 377 6737 Online időpont foglalás
Vissza

Dr. Csitos Ágnes

Bőrgyógyászat

2002-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. A diplomaosztót követen a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikáján kezdtem dolgozni Dobozy Attila és Kemény Lajos Professzorok irányítása alatt. Hosszú időt töltöttem az égés - plasztikai részlegen, az onkológiai, illetve a pikkelysömörös betegek gondozásával foglalkozó osztályokon. Volt szerencsém számtalan ritka, különleges betegséggel is megismerkedni.

Budapestre 2007-ben, szintén orvos férjem miatt kerültem. Zuglóban élünk, 3 kisgyermekünk van.

 A fővárosba  költözésem óta a Heim Pál Gyermekkórház Bőrgyógyászati Osztályának szakorvosa vagyok, jelenleg adjunktusi minőségben. Az itt eltöltött évek alatt megismertem a különböző gyermekbőrgyógyászati kórképeket, többek között a pigmentált anyajegyek, éranyajegyek és a pikkelysömörös gyermekek gondozását végzem. Az ambulancián napi szintem találkozom csalánkiütéssel, vírus-illetve bakteriális fertőzések okozta tünetekkel, vírusos szemölcsökkel, atópiás bőrelváltozásokkal.

A felnőtt betegellátástól sem szakadtam el, jelenleg a Heim Pál Gyermekkórház mellett az Uzsoki utcai Kórháznak vagyok konzíliárusa.

Szerencsésnek érzem magam, mert munkahelyeimnek hála, az ország kiemelkedő szaktekintélyeitől tanulhattam meg mind a felnőtt, mind a gyermekbőrgyógyászati kórképek széles skáláját.